Calendari d'activitats del mes d'abril del Centenari d'Artur Bladé i Desumvila
Data Dimarts, 3 d'abril del 2007 (3:03:00)
Tema Homenatges, aniversaris, necrològiques


Image 
Diumenge 1 d'abril, a les dotze del migdia, s'inaugura l’exposició «Artur Bladé i Desumvila: escriptor de l’Ebre català, cronista de l’exili», a l’Església Vella de Miravet. L’exposició romandrà oberta fins al 9 d’abril.

Diumenge 1 d'abril, a les 12.30, es presenta de l’Obra completa d’Artur Bladé i Desumvila (volums 1 i 2), a l’Església Vella de Miravet.

Dissabte 2 d'abril s'ha organitzat la de la ruta literària «El Benissanet d’Artur Bladé», a Benissanet. La ruta comença a les 12 h i acaba a les 14 h.

Dimarts 10 d'abril, a les vuit del vespre, s'inaugura l’exposició «Artur Bladé i Desumvila: escriptor de l’Ebre català, cronista de l’exili», a la Biblioteca Municipal de Riba-roja d’Ebre. L’exposició romandrà oberta fins al 15 d’abril.

Dimarts 10 d'abril, a les 20.30 h, es presenta l’Obra completa d’Artur Bladé i Desumvila (volums 1 i 2), a a la Biblioteca Municipal de Riba-roja d’Ebre.


Dimecres 18 d'abril, a les 19.30 h., al Centre Cultural Artur Bladé i Desumvila (CCABD) de Benissanet es realitzarà la xerrada "Artur Bladé vist per una amic capellà" a càrrec de Mossèn Suñé, capellà de Batea. Aquest acte s'emmarca dins de la Setmana Cultural de Benissanet que organitza l'Ajuntament de Benissanet i la Comissió de Festes.

Dijous 19 d'abril, a les set de la tarda, s'inaugura l’exposició «Artur Bladé i Desumvila: escriptor de l’Ebre català, cronista de l’exili», a Lleida, dins dels actes de la Fira Recercat, organitzada per l’Institut Ramon Muntaner, en el marc de la Capital de la Cultura Catalana 2007. L’exposició romandrà oberta fins al 22 d’abril.

Divendres 20 d'abril, a les 20 h i dins de la Setmana Cultural de Móra d'Ebre es farà la presentació del llibre "La lliçó de l'Ebre. Conèixer Artur Bladé i Desumvila" a la Sala d'exposicions Julio Antonio. El llibre l'ha editat el Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre i compta amb un ventall molt ampli de diversos estudis i treballs sobre l'escriptor de Benissanet. L'acte està organitzat per l'Assoc. Cult. La Riuada de Móra d'Ebre, el Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre i l'Ajuntament de Móra d'Ebre.

Dilluns 23 d'abril, a les vuit de la tarda, s'inaugura l’exposició «Artur Bladé i Desumvila: escriptor de l’Ebre català, cronista de l’exili», a La Llanterna Teatre Municipal de Móra d’Ebre. L’exposició romandrà oberta fins al 6 de maig.

Dilluns 23 d'abril, a les 20.30, es presenta l’Obra completa d’Artur Bladé i Desumvila (volums 1 i 2), a la Llanterna Teatre Municipal de Móra d’Ebre.

Font: Associació Cultural Artur Bladé i Desumvila


Este article prové de Beaba
http://www.beaba.info

L'adreça d'esta notícia és:
http://www.beaba.info/modules.php?name=News&file=article&sid=139